Shoppingtips 

Forbered en god børnefødselsdag for dit barn

Skal du i gang med at planlægge børnefødselsdag? Mange forældre synes, at det kan være stressende at skulle planlægge fødselsdag, da der skal være styr på mange detaljer. Det skyldes, at du skal finde ud af om det skal holdes hjemme eller et offentligt sted, hvad der skal serveres, hvilken dag det skal være samt hvad tidsrum fødselsdagen skal være indenfor. Der skal gerne sendes indbydelser ud i god tid, så børnene fra klassen kan nå at sætte kryds i kalenderen. Sammensæt en god fødselsdag, så dit barn med garanti får en god dag med vennerne.

Planlæg en god dag

Hvis du vælger at have overskuddet til at holde fødselsdagen derhjemme, behøves du ikke at gøre det helt store ud af det. Det vigtigste er at barnet har det hyggeligt. Pynt op med balloner og flag, så barnet virkelig kan mærke at det er hans/hendes dag. Mange børn kan godt lide lege og skattejagt, så forbered eventuelt dansestop eller skattejagt, så der også sker noget aktivt imens børnene er der. Spørg dit barn hvad der skal serveres, så du f.eks. kan nøjes med burger og pomfritter, pizza, pizzasnegle eller andet som er nemt at lave. 

Bestil en lækker kage fra bageren

Til en børnefødselsdag skal der selvfølgelig serveres en kage. Hvis du gerne vil lave så lidt som muligt selv, kan du altid bestille en lækker kage fra bageren. Er du bosiddende i Kolding bør du klart bestille fra bager Kolding, da de laver utrolig gode kager til en god pris. Mange kunder derfra roser bageren til skyerne. Der er endda kunder som vælger at komme langvejs fra udelukkende for at købe en kage derfra. Find ud af hvilken kage der skal serveres til fødselsdagen, så du kan få den bestilt.

 

Related posts

Leave a Comment