Guides 

GUIDE: Sådan vælger du det rette mobilabonnement

Mange af os har et mobilabonnement, der måske slet ikke passer os. Det kan vi betaler for noget, som vi ikke bruger. Det kan også være, at vi ikke har nok data eksempelvis. Typisk så skyldes det, at sælgerne hos selskaberne er gode til at udnytte, at vi i er købsmode, og derfor får vi tit solgt noget, som vi reelt set ikke har brug for. Derfor har vi sammensat denne guide, der kan hjælpe dig med at vælge det helt rette mobilabonnement.

Klarlæg dine behov

Inden du skal vælge et abonnement og udbyder, er altid en god idé, at du skriver dine behov ned, så du kan holde dig fast på dem. Du skal her tænke over, hvor meget tale og hvor meget SMS/MMS, du gerne vil have med. Der er i stort set alle abonnementer fri SMS, og derfor vil det primært være ting som data, tale og ekstra ydelser, som du skal tage stilling til, om du vil have med.

Ønsker jeg noget ekstra

Der er begyndt at poppe en række alternative mobilselskaber op, hvor du får ekstra ting med ud over dit mobilabonnement. Det kan for eksempel være et turpas til Tivoli, et gavekort til et indkøbscenter, Spotify Premium og så videre. Services som disse fylder meget i mobilabonnementerne i dag, og derfor er det værd at overveje, om du ønsker nogle af disse.

Sammenlign priserne

Inden du vælger det første og det bedste abonnement, så bør du altid sammenligne priserne hos de forskellige udbyder. Et godt råd er også altid at bede om et tilbud, der er lavet ud fra dine behov. Der findes mange gode hjemmesider på internettet, hvor du kan sammenligne priserne på forskellige mobilabonnementer og samtidig se en oversigt over de aktuelle tilbud og kampagner, som fx mabonnementer. Husk aldrig at vælge den første og den bedste udbyder men sørg for at forhøre dig hos de forskellige udbydere.

Related posts

Leave a Comment