Dubai – billig rejser

Der er flere og flere rejseselskaber, der tilbyder Dubai rejser. Og det er da heller ikke uden grund, at Dubai er ved at blive et meget poplært sted at tage hen om vinteren, for byen har rigtig meget at byde på.

Men først skal du jo dertil. Og det gøres nemmest med enten Norwegian eller Emirates, der begge flyver direkte fra København til Dubai.

Begge flyselskaber er fine, men Norwegian er jo et lavprisselskab. Til gengæld kan de jo så tilbyde nogle billige flybilletter. Emirates er som regel dyrere, til gengæld bliver de gang på gang kåret som et af verdens bedste flyselskaber. Og en gang imellem har de faktisk nogle gode kampagnetilbud.

Alternativt kan du tage via en anden, europæisk hovedstad. Så bliver der pludselig langt flere muligheder at vælge imellem – og dermed også mulighed for billigere priser.Hoteller i DubaiNår du så kommer til Dubai, skal du jo have et hotel. Her bør du overveje, hvilken form for ferie, som du vil have. Skal det f.eks. være storbyferie eller badeferie – eller en kombination?

Ønsker du at ligge på stranden det meste af tiden, så vælg et strandhotel med egen strand. Står den på seværdigheder og shopping, så kunne et hotel i Downtown Dubai være en mulighed.

Naturligvis har du også mulighed for at kombinere begge dele. Taxaer i Dubai er billige, så du kan nemt komme omkring.

Når du har booket flybilletter og valgt hotel er der kun tilbage at undersøge, hvad du skal opleve i Dubai. Men det er en helt anden historie.←

Related posts

Leave a Comment