Rejser 

3 fantastiske steder du kan rejse til for at se fodbold

Fodboldrejser til nogle af Europas store klubber bliver stadig mere og mere populære. Nogle køber rejserne i en samlet pakke, mens andre køber en afbudsrejse og så køber billetterne selvstændigt. Begge ting er muligt, og begge ting kan give en hel fantastisk oplevelse. Men hvor skal man tage hen? Der ligger et utal af spændende og stemningsfyldte fodboldstadions rundt omkring i verden, der bør stå på enhver fodboldelskers bucket liste. Her i artiklen behandler vi 3 populære rejsemål for fodboldelskere, og det er steder, hvor du får en unik oplevelse.

Anfield – Liverpool FC

Anfield er et sted, som alle fodboldelskere bør rejse til. Anfield har en helt fantastisk stemning med ”The Kop”, der synger alle hjemmekampe i gang med ”You will never walk alone”. En seance der giver alle gåsehud. Det er forholdsvist let at rejse til Liverpool. Du kan flyve direkte dertil eller du kan flyve til Manchester, der ligger ikke langt væk fra Liverpool. Du kan eventuelt kombinere din rejse til Liverpool med fodbold på Old Trafford eller Etihad, hvor henholdsvis Manchester United og Manchester City spiller.

Bernabeu – Real Madrid

Estadio Santiago Bernabeu er et stadion af de helt store. Med plads til over 80.000 mennesker er det et helt fantastisk stadion. Mange spillere nævner det som det smukkeste stadion, de nogensinde har spillet på. Samtidig så bør du rejse til Madrid og Bernabeu for at opleve nogle af de bedste fodboldspillere nogensinde. Mest kendt er nok Cristiano Ronaldo, men hver weekend løber Sergio Ramos, Luka Modric og Isco også på banen. Helt enestående spillere som alle bør opleve live. Det er nemt både at få en afbudsrejse eller et billigt hotel i Madrid. Stadion ligger inde i byen, og er derfor nemt at komme til med offentlig transport. Rejser du til Madrid for at se fodbold behøver du ikke kun tage ind at se Real Madrid. Der ligger også spændende klubber som Atletico Madrid og Getafe.

St. Pauli i Hamborg

St. Pauli er en kendt arbejderklub i Hamborg i Tyskland. Lige nu spiller de 2. bundesliga, men det er ikke længe siden, de var oppe i Bundesligaen. St. Pauli har et lille intimt stadion, hvor stemningen er helt anderledes. Der er ikke så turistet, og det er virkelig de lokale, der kommer på stadion. Ønsker du den fulde oplevelse bør du opleve St. Pauli på hjemmebane mod HSV, der er et af de største lokalopgør i verden. To klubber i samme by, der fungerer som kæmpe modsætninger. Hamborg er let at rejse til fra Danmark, og du kan helt bestemt finde en god afbudsrejse eller et godt hotel tilbud. Ligeledes kan du køre selv, tage toget eller selvfølgelig flyve. Hvad der er nemmest afhænger af, hvor du bor i Danmark.

 

Related posts

Leave a Comment