Gulvslibning – DIY eller prof. hjælp?

Er dit gulv ved at være godt slidt i det? Har det så mange ridser at du nærmest ikke kan se det oprindelige gulv længere? Så er du i en situation som jeg var for ikke ret længe siden. Det er frustrerende at se på hvordan ens gulv mere eller mindre er så beskadiget at det ligner en bombe er blevet kastet inde i ens hus eller lejlighed. Der er dog heldigvis råd for at komme godt i gang med slibe sit gulv selv, hvis man er den handy type eller masser af professionelle firmaer derude der kan klare dette i et snuptag.

Hvis du gerne selv vil prøve kræfter med at slibe dit gulv, så kan du med fordel undersøge priserne på udlejning af det udstyr man skal bruge til at få slebet sit gulv. Typisk har de fleste byggemarkeder mulighed for at leje dig det nødvendige udstyr. Husk dog at undersøge priserne fra sted til sted, da der sagtens kan være ret stor forskel på hvor meget de tager for det. Alternativt kan du også høre dit lokale gulvfirma om de har mulighed for at stille noget værktøj til rådighed for en beskeden sum. Det er dog ikke altid de er med på den, da det er noget dyrt værktøj og der kan være noget med forsikringen og så videre. Du kan dog være heldig og spare en del penge end hvis du gik til byggemarkeder.

Hvis du ikke er så hooked på at skulle gøre det selv, så bør du undersøge markedet for de forskellige firmaer der er til rådighed i dit lokalområde. Da jeg selv fornylig skulle have gulvafslibning københavn, måtte jeg ud og undersøge markedet for potentielle virksomheder der kunne være relevante i forhold til at få slebet mit gulv. Det var dog lidt af en udfordring at få virksomhederne til at tage deres telefoner til tider, men man må vel gå ud fra at de er travlt optaget med at få slebet deres kunders gulve. Det lykkedes mig dog at få fat i et godt firma der havde en rigtig fornuftig pris oven i hatten – hvis du kan bruge min anbefaling til noget så kan du besøge dem her.

Sørg for at du får dem til at give et overslag på hvad det skal koste, så du ikke pludselig står med en noget større regning end du havde regnet med. Selvom det typisk ikke er noget problem, er det altid godt at gardere sig mod trælse overraskelsker.

Related posts

Leave a Comment